Jag är Johanna!

johannaJust den här gråa, blåsiga oktoberdagen 24/10 bestämde jag mig. Jag ska starta en blogg!

Jag är en total rookie på bloggar, jag har aldrig haft en förut. Amatörskrev väl lite i en vanlig dagbok i mina yngre år men jag skulle inte direkt vilja säga att det gör mig till en expert. Så ni kommer att få hjälpa mig på traven lite. Hur skriver man egentligen en blogg? Jag älskar att läsa bloggar och vissa följer jag slaviskt och jag hade en rak och fin väg som jag skulle vandra i min egen bloggvärld men det är svårare än vad jag trodde att det skulle vara.

Nåväl, ni får helt enkelt stå ut med mig och mina försök till att blogga.

Jag heter i alla fall Johanna och är 26 år gammal. Jag bor i den trevliga Stockholmsförorten Farsta och trivs väldigt bra i min lägenhet.

Mode är min största passion. Jag älskar mode och jag älskar att hålla mig uppdaterad med det allra senaste. Och när jag inte hänger på modesidor på nätet brukar jag försöka träna. Jag önskar att jag kunde säga att det var min största passion men träning är inte riktigt min grej. Egentligen. I wish though.

Ni får jättegärna hänga med på min resa! The more the marrier så att säga. Har ni några smarta tips och tricks till mig så får ni jättegärna säga till. Jag vill lära mig allt jag kan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: